tag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post554710262302035543..comments2023-06-22T11:10:19.664+02:00Comments on lag babymat: Hva med litt ost? - eller kanskje litt melk i sausen?Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/08797357472668062140noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-84441767956385916022021-12-20T07:52:18.552+01:002021-12-20T07:52:18.552+01:00Also, since mobile search usually produces local r...Also, since mobile search usually produces local results, Google + optimization is more important than ever. <a href="https://casinoguide.no/mobilcasino/" rel="nofollow">casino på mobilen</a>Carol Jacobnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-88596248883239191962017-02-12T10:07:06.365+01:002017-02-12T10:07:06.365+01:00Hva med brunost kan jeg gi det?Hva med brunost kan jeg gi det?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17132294417291032511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-91638471986335158562011-06-20T22:40:17.288+02:002011-06-20T22:40:17.288+02:00Cottage cheese er som en potet, den passer til alt...Cottage cheese er som en potet, den passer til alt - synes jeg :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08797357472668062140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-89768639209342811462011-06-20T09:58:15.863+02:002011-06-20T09:58:15.863+02:00Lurt med cottage cheese, vi har ein boks med reste...Lurt med cottage cheese, vi har ein boks med rester i; tenkjer det blir dessert til lillesøster i dag:)Ann-Kristinhttp://nordalseljestokken.blogg.no/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-6340577657653562582011-06-19T23:36:34.670+02:002011-06-19T23:36:34.670+02:00Vanskelig å gi noen pekepinn på når man kan starte...Vanskelig å gi noen pekepinn på når man kan starte med disse myke ostene. Selv om en velger myk ost av pasteurisert melk, er faren at oppbevaring av oppkuttet ost i kjøleskapet fremmer vekst av listeria. <br /><br />Selv vil jeg vente til lillesøster er godt over året. De tåler jo mer og mer ettersom tiden går, og sannsynligheten for å få listeriasmitte i osten er veldig liten. Likevel, en skal ikke lenger tilbake enn 2007 før det var listeria"utbrudd" pga norskprodusert pasteurisert mykost. <br /><br />Listeriose kan du lese om her;<br />http://nhi.no/sykdommer/infeksjoner/bakteriesykdommer/listeriose-14529.html<br /><br />Ingen spesifikke svar å komme med her altså...<br />KristineAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08797357472668062140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-1478626865534617742011-06-19T21:43:23.385+02:002011-06-19T21:43:23.385+02:00Når kan man begynne å gi brie etc? :)Når kan man begynne å gi brie etc? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-28885295012365925162011-06-19T21:39:55.306+02:002011-06-19T21:39:55.306+02:00Så bra du skrev om dette, har vært inne på tanken ...Så bra du skrev om dette, har vært inne på tanken de siste dagene om å gi litt ost ;)madelenhttp://www.maddemoor.blogg.nonoreply@blogger.com